Word jij onze collega?

Abiom is op zoek naar jou

Prachtige opdrachtgevers, innovatieve technologieën en een informele organisatie: dat is werken bij Abiom. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in professionele radio- en datacommunicatie en een uitstekende staat van dienst. Met ruim 100 collega’s werk je bij ons aan een veiliger Nederland, België en Luxemburg. Jouw persoonlijke ontwikkeling speelt daarbij een grote rol. Weet jij alles van missiekritische communicatiesystemen? Heb je ervaring met voertuigopbouw of wil je die opdoen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Cover voor

Innovatie, creativiteit en teamwork

Wij werken voor regionale en landelijke veiligheidsdiensten, grote industriële bedrijven, zorginstellingen en organisaties rondom complexe infrastructuur, die onder alle omstandigheden moeten kunnen vertrouwen op feilloos werkende communicatie. Daarom staan innovatie, creativiteit, durf en teamwork centraal in wat wij doen.

Cover voor

Persoonlijke ontwikkeling

Bij Abiom kun je jezelf ontwikkelen in een informele omgeving. Je krijgt volop ruimte voor bijvoorbeeld trainingen, maar ook voor het uitwerken van een gewaagd plan — zelfs als succes niet gegarandeerd is.

Collega’s aan het woord

Foto van Meer weten over werken bij Abiom? Neem contact op met HR

Meer weten over werken bij Abiom? Neem contact op met HR