Cover voor Wegbeheer

Wegbeheer

Veilige en efficiënte processen

Een betrouwbaar netwerk en goede communicatie- en signaleringsapparatuur zijn essentieel voor veilige en efficiënte processen bij complexe infrastructurele projecten. Abiom kan ervoor zorgen dat uw mensen onder elke omstandigheid  kunnen communiceren met hun collega’s en zelf ook continu bereikbaar en traceerbaar zijn. Op het werkterrein zijn voertuigen en materieel uitgerust met betrouwbare signaleringssystemen. In de meldkamer komen al die systemen samen.

Systeemintegratie

Missiekritische en bedrijfskritische systemen zijn opgebouwd uit tal van deeloplossingen. Om daarop te kunnen vertrouwen moeten deze systemen goed met elkaar samenwerken. Abiom heeft al meer dan 25 jaar ervaring als system integrator. Lees meer.

Voice & data communicatie netwerken

U bent op zoek naar een bedrijfskritisch radionetwerk voor voice en data. Een netwerk waarmee u en uw mensen met een druk op de knop met hun collega’s in contact kunnen komen. Lees meer.

LTE technologie

Een private LTE-netwerk is een betrouwbare basis voor bedrijfskritische communicatie en processen. Steeds meer processen zijn direct verbonden met internet, waardoor een betrouwbaar netwerk nóg belangrijker wordt. Lees meer.