Uw eigen betrouwbare en razendsnelle breedband netwerk

Een privé LTE-netwerk is een betrouwbare basis voor bedrijfskritische communicatie en processen. Logisch dus dat steeds meer bedrijven voor zo een netwerk kiezen. Steeds meer processen zijn direct verbonden met internet, waardoor een betrouwbaar netwerk nóg belangrijker wordt. LTE is een toekomstbestendig en veilig netwerk voor voice en data en wordt al veel gebruik in havens, ziekenhuizen, opslagplaatsen en industriële omgevingen.

Cover voor

Wat is LTE?

LTE staat voor Long Term Evolution en is de technologie die 4G mogelijk maakt. Met een privé LTE-netwerk heeft uw bedrijf dus eigenlijk een eigen 4G-netwerk. Het grote voordeel van LTE boven bestaande privénetwerken over UMTS en GSM is dat de verbinding veel beter, sneller en betrouwbaarder is. Uw privé LTE-netwerk maakt gebruik van het breedbandnetwerk. Om van de frequentie gebruik te kunnen maken moet u een vergunning aanvragen bij het Belgisch Instituut voor Post en Telecommunicatie (BIPT). Uiteraard kan Abiom u ook hierbij helpen.

 

Onze oplossingen voor private LTE

Abiom kan een LTE-netwerk en de bijbehorende apparatuur voor u installeren en feilloos integreren met uw bestaande systemen. Voor elke uitdaging hebben wij een oplossing. Neem direct contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Neem contact op
Onze oplossingen voor private LTE