Meldkameroplossingen

Cover voor

Een meldkamer die past bij uw organisatie

De meldkamer is het zenuwcentrum van onder meer politie, brandweer, ambulance en beveiligingsdiensten op bijvoorbeeld luchthavens en in gebouwen. Een goede meldkamer draagt bij aan de veiligheid én continuïteit van uw organisatie; ze zorgt ervoor dat uw mensen snel en veilig kunnen handelen en dat zij overzicht hebben. Een goede meldkamer is geschikt voor dispatching, alarmering én monitoring. Uiteraard is daarbij ook bediening op afstand mogelijk.

Een oplossing op maat

Ook als u een enkel nieuwe hardware of software nodig heeft voor bijvoorbeeld dispatchting, monitoring of alarmering bent u bij Abiom aan het juiste adres. Uiteraard zorgen wij voor een naadloze aansluiting op de bestaande hardware en software.

Een oplossing op maat

Abiom levert en installeert betrouwbare communicatieapparatuur, feilloze alarmerings- en camerasystemen en solide en goed beveiligde IT-oplossingen, die zorgen voor koppeling en opslag. Van meldkamerontwerp tot en met de volledige installatie, en van hardware tot software: als ervaren system integrator kan Abiom u volledig ontzorgen. Met u als opdrachtgever, maar ook — en dat vinden wij minstens zo belangrijk — met eindgebruikers, onderzoeken we welke inrichting en welke oplossingen het beste passen bij uw organisatie.

Neem contact op
Een oplossing op maat