Cover voor Luchthavens

Luchthavens

Veilige en betrouwbare netwerken

Veilige en efficiënte processen

Een betrouwbaar netwerk en goede communicatie- en signaleringsapparatuur zijn essentieel voor veilige en efficiënte luchthavenprocessen. Uw mensen kunnen er onder elke omstandigheid communiceren met hun collega’s en zijn zelf ook continu bereikbaar en traceerbaar. Op uw terrein zijn ook voertuigen en materieel uitgerust met betrouwbare signaleringssystemen en communicatieapparatuur. In verschillende meldkamers komen al die systemen samen.

Systeemintegratie

Missiekritische en bedrijfskritische systemen zijn opgebouwd uit tal van deeloplossingen. Om daarop te kunnen vertrouwen moeten deze systemen goed met elkaar samenwerken. Abiom heeft al meer dan 25 jaar ervaring als system integrator. Lees meer.

Voice & data communicatie netwerken

U bent op zoek naar een bedrijfskritisch radionetwerk voor voice en data. Een netwerk waarmee u en uw mensen met een druk op de knop met hun collega’s in contact kunnen komen. Lees meer.

LTE technologie

Een private LTE-netwerk is een betrouwbare basis voor bedrijfskritische communicatie en processen. Steeds meer processen zijn direct verbonden met internet, waardoor een betrouwbaar netwerk nóg belangrijker wordt. Lees meer. 

Grondpersoneel

In de luchtvaart is een lawaairijke omgeving een constante uitdaging en veel werknemers hebben behoefte aan zeer betrouwbare, flexibele, kristalheldere communicatieverbindingen. Voor grondpersoneel, monteurs en bagageafhandelaars biedt Abiom op maat gemaakte gehoorbeschermingsoplossingen, met en zonder communicatie.

Soorten gehoorbescherming oplossingen
Cover voor