Cover voor Farmaceutica

Farmaceutica

Veiligheid en betrouwbaarheid

Missiekritisch in de farmaceutische industrie

Als farmaceutisch bedrijf stelt u hoge eisen aan de veiligheid van processen en medewerkers. U voldoet aan alle richtlijnen en probeert downtime zoveel mogelijk te voorkomen. Logisch dus dat u wilt kunnen vertrouwen op uw bedrijfskritische systemen en processen, op accurate monitoring en alarmering. Abiom kan u hierbij helpen.

 

LTE technologie

Een private LTE-netwerk is een betrouwbare basis voor bedrijfskritische communicatie en processen. Steeds meer processen zijn direct verbonden met internet, waardoor een betrouwbaar netwerk nóg belangrijker wordt. Lees meer. 

Lone worker oplossingen

Uw alleenwerkers ofwel lone workers staan er niet alleen voor. Of het nu gaat om lone workers die bij mensen langsgaan of om lone workers bij complexe infrastructurele projecten: met de juiste technologie kunnen zij veilig hun werkzaamheden uitvoeren. Lees meer.

Systeemintegratie

Missiekritische en bedrijfskritische systemen zijn opgebouwd uit tal van deeloplossingen. Om daarop te kunnen vertrouwen moeten deze systemen goed met elkaar samenwerken. Abiom heeft al meer dan 25 jaar ervaring als system integrator. Lees meer.

Onze diensten

Van volledige oplossingen voor uw bedrijfskritische communicatie en data-overdracht tot en met voertuigopbouw: Abiom kan u volledig ontzorgen. Uiteraard bieden wij ook deeloplossingen die wij als system integrator volledig kunnen aansluiten op uw bestaande systemen. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Onze diensten
Cover voor