Cover voor Lokale en Federale Politie

Lokale en Federale Politie

Communicatie en mobiliteit voor veiligheidsdiensten

Betrouwbare technologie

Als elke seconde telt is betrouwbare technologie van levensbelang. Letterlijk. Al jarenlang vertrouwen verschillende politiediensten op de producten, oplossingen en diensten van Abiom. Samen met beslissers en — nog belangrijker — gebruikers ontwikkelen we betrouwbare en passende oplossingen voor onder meer missiekritische communicatie.

Missiekritische communicatie

Missiekritische communicatie draagt bij aan de veiligheid van de maatschappij. U moet onder alle omstandigheden kunnen vertrouwen op uw communicatieoplossing en netwerkapparatuur. Lees meer.

Totaaloplossingen voor al uw voertuigen

Abiom levert totaaloplossingen en losse apparatuur en wij verzorgen de in-, om- en opbouw in onze gespecialiseerde werkplaatsen: van communicatieoplossingen, tot mobiele data-oplossingen en signalerings- en videoapparatuur. Lees meer.

Dienstverlening

Als betrouwbare kennispartner hebben wij voor elke organisatie een passend advies. Complexe projecten zijn ons op het lijf geschreven. Is de oplossing voor uw uitdaging er niet? Dan ontwikkelen wij die zelf. Lees meer.

Lokale en federale politie auto abiom

Kwaliteitsmerken

Als elke seconde telt is betrouwbare technologie van levensbelang. Letterlijk. Al jarenlang vertrouwen verschillende veiligheidsdiensten op de producten en diensten van Abiom. Samen met beslissers en — nog belangrijker — gebruikers ontwikkelen we betrouwbare en passende oplossingen voor onder meer missiekritische communicatie en signalering.

Naar oplossingen