Cover voor Federale & Gewestelijke Overheidsdiensten

Federale & Gewestelijke Overheidsdiensten

Veiligheid voor burger en medewerker

Of u als FOD of GOD nu discreet dan wel geünifiormeerd opereert, betrouwbare tactische en discrete communicatie en signalering in elke situatie is van cruciaal belang: voor de veiligheid van burgers én voor die van uw medewerkers. Samen met beslissers en — nog belangrijker — gebruikers binnen defensie ontwikkelen we betrouwbare en passende oplossingen voor missiekritische communicatie en signalering.

Systeemintegratie

Missiekritische en bedrijfskritische systemen zijn opgebouwd uit tal van deeloplossingen. Om daarop te kunnen vertrouwen moeten deze systemen goed met elkaar samenwerken. Abiom heeft al meer dan 25 jaar ervaring als system integrator. Lees meer.

Voertuigtotaalconcept

Abiom levert totaaloplossingen en losse apparatuur en wij verzorgen de in-, om- en opbouw in onze gespecialiseerde werkplaatsen: van communicatieapparatuur, tot mobiele data-oplossingen en signalerings- en videoapparatuur. Lees meer.

Dienstverlening

Als betrouwbare kennispartner hebben wij voor elke organisatie een passend advies. Complexe projecten zijn ons op het lijf geschreven. Is de oplossing voor uw uitdaging er niet? Dan ontwikkelen wij die zelf. Lees meer.

Missiekritische push-to-talk-communicatie

Veilige en betrouwbare communicatie via een smartphone-applicatie: dat is ons push-to-talk-platform Lifeline. Deze intuïtieve applicatie maakt gebruik van 4G en 5G en heeft alle functionaliteiten die portofoons en mobilofoons ook hebben. Ook het beheer is eenvoudig. Uiteraard kunnen wij Lifeline integreren met uw bestaande communicatienetwerken.

Lees hier meer over wat Lifeline voor uw organisatie kan betekenen.

Lifeline platform
Cover voor