Cover voor Ziekenhuizen

Ziekenhuizen

Betrouwbare bereikbaarheid

Veilige en betrouwbare communicatie

Uw professionals moeten erop kunnen vertrouwen dat hun oproep wordt gehoord. Dat collega’s hen altijd kunnen lokaliseren. En dat zijzelf ook altijd bereikbaar zijn. Voor hun eigen veiligheid, voor die van hun collega’s, én voor de veiligheid van patiënten. Abiom helpt u daar graag bij.

 

Systeemintegratie

Missiekritische en bedrijfskritische systemen zijn opgebouwd uit tal van deeloplossingen. Om daarop te kunnen vertrouwen moeten deze systemen goed met elkaar samenwerken. Abiom heeft al meer dan 25 jaar ervaring als system integrator. Lees meer.

Dienstverlening

Als betrouwbare kennispartner hebben wij voor elke organisatie een passend advies. Complexe projecten zijn ons op het lijf geschreven. Is de oplossing voor uw uitdaging er niet? Dan ontwikkelen wij die zelf. Lees meer.

Missiekritische push-to-talk-communicatie

Veilige en betrouwbare communicatie via een smartphone-applicatie: dat is ons push-to-talk-platform Lifeline. Deze intuïtieve applicatie maakt gebruik van 4G en 5G en heeft alle functionaliteiten die portofoons en mobilofoons ook hebben. Ook het beheer is eenvoudig. Uiteraard kunnen wij Lifeline integreren met uw bestaande TETRA-communicatienetwerken.

 

Lees hier meer over wat Lifeline voor uw organisatie kan betekenen.

Lifeline platform
Cover voor