Phonak

Clear communication even in critical situations

Wie is Phonak?

Abiom is de exclusieve distributeur van Phonak in Benelux. Sonova Communications AG (voorheen Phonak Communications AG), opgericht in Courgevaux bij Murten (Zwitserland) in 1992, is een technologische- en marktleider in de ontwikkeling, het ontwerp, de productie en de wereldwijde distributie van ultra-geminiaturiseerde draadloze systemen. Als lid van de Sonova Group is Sonova Communications AG Sonova’s competentiecentrum voor geminiaturiseerde, draadloze technologieën.

Cover voor

De juiste oplossing voor u

Als een van ’s werelds toonaangevende leveranciers van innovatieve hooroplossingen biedt Phonak een uitgebreid portfolio van specifieke systemen voor een breed scala aan activiteiten.

Of het nu gaat om mediawerkers, beveiligingspersoneel, hulpdiensten, industriële werknemers of schutters en jagers, de systemen van Phonak zijn individueel afgestemd op het betreffende toepassingsgebied. Haar topprioriteiten zijn kristalheldere spraakoverdracht, betrouwbare gehoorbescherming, optimale veiligheid en maximaal comfort.

Cover voor

Jarenlange ervaring

Phonak heeft jarenlange ervaring met hightech micro-elektronica, micromechanica en firmware en gebruiken deze ervaring bij het ontwikkelen en produceren van ultra-geminiaturiseerde hoor- en communicatiesystemen. De geavanceerde digitale signaalverwerkingstechnologie van Phonak zorgt er ook voor dat gebruikers alleen horen wat ze echt nodig hebben om te horen.

Cover voor
Foto van Wilt u meer weten over de oplossingen van Phonak? Wij helpen u graag.

Wilt u meer weten over de oplossingen van Phonak? Wij helpen u graag.