Kennispartner

Uw uitdaging is ook onze uitdaging. Wij hebben voor elke klantvraag een hoogwaardige technologische oplossing: we weten welke apparatuur er nodig is en passen die aan of ontwikkelen die zelf als dat nodig is. Als kennispartner kunnen we u ook adviseren over hoe uw verschillende systemen en apparatuur optimaal met elkaar kunnen samenwerken. Welke technische uitdaging u ook heeft: u kunt altijd bij ons terecht voor een gedegen advies, passend bij uw organisatie

Ons team is een groep van ruim 100 radio en engineering specialisten die dagelijks met passie voor het vak en betrokkenheid bezig zijn met maar één ding; het leveren van hoogwaardige oplossingen aan de meest veeleisende gebruikers.

Cover voor

Bijzonder trots zijn wij op het feit dat wij met onze oplossingen een bijdrage leveren aan goede communicatie en daarmee de veiligheid van gebruikers in het hogere geweldsspectrum. Met meer dan 150.000 randapparaten dagelijks in gebruik vertrouwen gebruikers 24/7 en 365 dagen per jaar op onze oplossingen. Het kunnen vertrouwen op feilloos werkende communicatie is de basis van een geslaagde operatie.

Hoe pakken wij projecten aan? Duidelijke afspraken, gedegen voorbereiding, een strakke maar realistische planning en hoogwaardige uitvoering en afronding. Dit alles uiteraard in nauw overleg met de klant. Uiteraard vooraf, maar ook tijdens het project houden we onze klanten op de hoogte van de voortgang en stemmen we alle beslissingen met u af. We hebben vaste aanspreekpunten waarbij klanten terecht kunnen met vragen.

Innovatie

Inspelen op specifieke eisen en wensen die in de praktijk voor u van belang zijn is voor ons een uitdaging die wij niet uit de weg gaan. Samen met u als opdrachtgever zet Abiom haar expertise in om te komen tot die ene oplossing voor uw specifieke praktijksituatie. Abiom blijft investeren in de ontwikkeling van nieuwe producten en diensten en heeft de afgelopen jaren bewezen in staat te zijn innovatieve oplossingen te realiseren. Samen met onze strategische partners streven we naar perfectie en technologische innovatie. Daarnaast luisteren we naar eindgebruikers om onze producten zo gebruikersvriendelijk mogelijk te maken.

Cover voor