Gehoorbescherming

Cover voor

Elektronische gehoorbescherming

Serenity DPC+ is de zeer geavanceerde elektronische gehoorbescherming én radiocommuncatie van marktleider Phonak. Het systeem is ideaal voor gebruikers die in een omgeving werken waar het geluidsniveau varieert en die tegelijkertijd moeten kunnen vertrouwen op hun verbinding met collega’s. Wat de geluidsomstandigheden ook zijn: communicatie is altijd mogelijk. Ook plotselinge harde geluiden als explosies en schoten worden real-time gereduceerd tot veilige waarden.

 

Cover voor

Optimaal draagcomfort

Voor een optimaal draagcomfort en optimale bescherming kunnen de oortjes, de zogenoemde eShells, op maat worden gemaakt. Net als de meeste andere Serenity-systemen is DPC+ modulair. Dat betekent dat gebruikers hun eShells ook op andere apparaten kunnen gebruiken.

 

Cover voor

Exclusieve Phonak-importeur

Abiom is de exclusieve importeur van Phonak in Nederland en België en levert Serenity DP+ onder meer aan werknemers in luchthavens en in zware industriële omgevingen. Wilt u meer weten over Serenity DPC+ en de andere Serenity-producten van Phonak? Neem direct contact met ons op.

 

Foto van Meer weten over de Serenity DPC? Wij helpen je graag.

Meer weten over de Serenity DPC? Wij helpen je graag.

Abiom is dé expertise partner.

De expertise partner voor openbare orde en veiligheid, infrastructuur, zorg, industrie en events. Benieuwd of we jouw sector kunnen bedienen?

Bekijk onze sectoren
Cover voor