Openbare-vervoer-abiom

Openbare vervoer

Uw bijdrage aan veiligheid

Als helper van de overheid levert u een belangrijke bijdrage aan de veiligheid in België. Ook u en uw medewerkers moeten dus kunnen vertrouwen op jullie communicatieapparatuur en een werkende koppeling met de eigen systemen. Bijna alle ASTRID-gebruikers kloppen hiervoor aan bij Abiom

Systeemintegratie

Missiekritische en bedrijfskritische systemen zijn opgebouwd uit tal van deeloplossingen. Om daarop te kunnen vertrouwen moeten deze systemen goed met elkaar samenwerken. Abiom heeft al meer dan 25 jaar ervaring als system integrator. Lees meer.

Randapparatuur & accessoires

De apparatuur bij uw mission en/of business critical netwerk moet aan dezelfde eisen voldoen als het netwerk zelf. Portofoons, mobilofoons, pagers en bodycams moeten betrouwbaar zijn en direct functioneren onder de meest ingewikkelde omstandigheden. Abiom weet wat goed werkt en wat past bij uw organisatie en werkzaamheden. Lees meer.

Voice & data communicatie netwerken

U bent op zoek naar een bedrijfskritisch radionetwerk voor voice en data. Een netwerk waarmee u en uw mensen met een druk op de knop met hun collega’s in contact kunnen komen. Lees meer.