Cover voor Nutsbedrijven

Nutsbedrijven

Uw bijdrage aan veiligheid

Als helper van de overheid levert u een belangrijke bijdrage aan de veiligheid in België. Ook u en uw medewerkers moeten dus kunnen vertrouwen op jullie communicatieapparatuur en een werkende koppeling met de eigen systemen. Bijna alle ASTRID-gebruikers kloppen hiervoor aan bij Abiom.

Systeemintegratie

Missiekritische en bedrijfskritische systemen zijn opgebouwd uit tal van deeloplossingen. Om daarop te kunnen vertrouwen moeten deze systemen goed met elkaar samenwerken. Abiom heeft al meer dan 25 jaar ervaring als system integrator. Lees meer.

Lone worker oplossingen

Uw alleenwerkers ofwel lone workers staan er niet alleen voor. Of het nu gaat om lone workers die bij mensen langsgaan of om lone workers bij complexe infrastructurele projecten: met de juiste technologie kunnen zij veilig hun werkzaamheden uitvoeren. Lees meer.

LTE technologie

Een private LTE-netwerk is een betrouwbare basis voor bedrijfskritische communicatie en processen. Steeds meer processen zijn direct verbonden met internet, waardoor een betrouwbaar netwerk nóg belangrijker wordt. Lees meer.