Mobiele Meldkamer

Abiom heeft een aantal toegespitste oplossingen voor event-managers, crowd-controllers, wethandhavers en noodhulpdiensten die ondersteuning bieden voor een soepel verloop van uw evenement.
U weet als geen ander dat communicatie missiekritiek is voor de inzet en aansturing van alle eenheden. 

Altijd direct inzetbaar

Voorzien van de nieuwste TETRA apparatuur, IDECS, een eigen netwerk, Radio Manager software en state of the art Sepura portofoons... 
Abiom heeft een 11 meter lange luxe touringcar voorzien van alle mogelijkheden en nergens is op bezuinigt om deze rijdende meldkamer zo uitgebreid mogelijk te maken.

Al deze apparatuur, de efficiente inrichting en de hoogte van de bus dat een goed uitzicht geeft, maakt dat de bus is zeer geschikt om op evenementen ingezet te worden als mobiele meldkamer of CP. 
De Abiom bus heeft zijn waarde al bewezen op een van de grootste evenementen van Nederland: Pinkpop!
Daarnaast heeft de bus ook dienst gedaan op diverse andere evenementen door het hele land

Omdat het interieur modulair is opgebouwd kan de configuratie aangepast worden op de aard of de grootte van het evenement.

Demonstratie

Abiom heeft dit initiatief ook genomen om bestaande en nieuwe klanten te kunnen informeren en demonstreren over wat er allemaal mogelijk is met de geavanceerde TETRA apparatuur. En dat allemaal in een relaxte en informele omgeving. Op dit moment worden diverse politieregio´s door het hele land bezocht.

Daarnaast is de touringcar van Abiom in 2011 ingezet om trainingen te geven die de uitrol van TETRA bij onze klanten ondersteunt. 

Heeft u interesse gekregen en wilt u meer informatie over de mogelijkheden die de TETRA Touringcar biedt? Neem dan even contact met ons op.