hulpverlening-Belgie-abiom

Hulpverlening

Veiligheid voor medewerkers en patiënten

Bij grote evenementen en in rampsituaties kan de maatschappij gelukkig altijd een beroep doen op hulpverleningsorganisaties zoals het Rode Kruis, Het Vlaamse Kruis e.a.

De professionals en vrijwilligers van die hulpverleningsorganisaties moeten erop kunnen vertrouwen dat hun oproep wordt gehoord. Dat collega’s hen altijd kunnen lokaliseren. En dat zijzelf ook altijd bereikbaar zijn. Voor hun eigen veiligheid, voor die van hun collega’s, én voor de veiligheid van patiënten. Abiom helpt u daar graag bij.

Totaaloplossingen voor al uw voertuigen

Abiom levert totaaloplossingen en losse apparatuur en wij verzorgen de in-, om- en opbouw in onze gespecialiseerde werkplaatsen: van communicatieapparatuur, tot mobiele data-oplossingen en signalerings- en videoapparatuur. Lees meer.

Randapparatuur & accessoires

De apparatuur bij uw mission en/of business critical netwerk moet aan dezelfde eisen voldoen als het netwerk zelf. Portofoons, mobilofoons, pagers en bodycams moeten betrouwbaar zijn en direct functioneren onder de meest ingewikkelde omstandigheden. Abiom weet wat goed werkt en wat past bij uw organisatie en werkzaamheden. Lees meer.

Missiekritische push-to-talk-communicatie

Veilige en betrouwbare communicatie via een smartphone-applicatie: dat is ons push-to-talk-platform Lifeline. Deze intuïtieve applicatie maakt gebruik van 4G en 5G en heeft alle functionaliteiten die portofoons en mobilofoons ook hebben. Ook het beheer is eenvoudig. Uiteraard kunnen wij Lifeline integreren met uw bestaande communicatienetwerken.

 

Lees hier meer over wat Lifeline voor uw organisatie kan betekenen.

Lifeline platform
Cover voor