Bodycamoplossing

Een veiliger gevoel

Steeds meer handhavers, hulpverleners en beveiligers dragen een bodycam. Terecht, want we weten van deze gebruikers en uit onderzoek dat de bodycam een positief heeft: hij heeft een de-escalerend effect waardoor gebruikers zich veiliger voelen.

Diverse gemeentes en organisaties binnen de Openbare Orde en Veiligheid maken al gebruik van onze bodycamoplossing.

Cover voor

BC2 bodycam

Met de BC2 bieden we een compacte en robuuste bodycam aan welke direct aansluit op de meest voorkomende wensen en behoefte binnen de OOV-sector. Door onze brede kennis en ervaring binnen deze sector, is het ons gelukt om de bodycam te ‘finetunen’ op diverse belangrijke punten.

De BC2 is een compacte en robuuste bodycam die een volledige dienst tot 14 uur kan opnemen. De BC2 is ontworpen om zelfs in de meest extreme omgevingen actief te blijven, hij blijft opnemen ongeacht het weer of schokken (MIL-STD 810G). De BC2 voldoet aan IP68 standaard, waardoor hij ondoordringbaar is voor stof en andere microscopische deeltjes.

 

 

Cover voor

BC4 bodycam

Net als de BC2 is de BC4 een compacte en robuuste bodycam die beschikt over krachtige functionaliteiten. De BC4 combineert het beste van twee werelden, lokale opname en real-time video streaming via 4G en GPS geo-tracking. Voor een optimale bereikbaarheid ondersteunt de BC4 alle populaire telefoonnetwerken. Hiermee kunt u de bodycam drager realtime volgen, begeleiden en adviseren.

Cover voor

Volledig uitwisselbaar systeem

Of u nu kiest voor onze BC2 of BC4 boycam, de software en accessoires zijn volledig uitwisselbaar. U kunt een mix-en-match van hardware kiezen op basis van uw budget en huidige behoeften. Hierdoor kunt u gemakkelijk upgraden naar een model met een hogere specificatie zonder de extra kosten van de ondersteunende software!

Cover voor
Cover voor

Digital evidence management system (DEMS)

Lifeline ontwikkelde een high-end en betrouwbaar Digital evidence management system (DEMS), wat gemaakt en gebouwd is in Nederland. Enkele kenmerken van DEMS zijn: Gebruikers en gebruikersrollen aanmaken en beheren, controle over de bewaartermijn van bewijsmateriaal, volledig controletraject, delen en exporteren van videobewijsmateriaal, metadata en tagging, opmerkingen, enz.

Foto van Wilt u meer weten over  onze bodycam oplossing? Wij helpen u graag.

Wilt u meer weten over onze bodycam oplossing? Wij helpen u graag.

Bodycam accessoires

Bij een complete bodycamoplossing hoort ook een breed scala aan accessoires. Zo bieden wij draagmiddelen op maat en beschikken wij over diverse docking stations. Tevens bieden wij ook enkele specials zoals bijbehorende externe camera’s en carkit mogelijkheden.

Maatwerk is hierin voor ons de standaard.

Cover voor

Dataopslag

Voor de opslag van metadata zijn er diverse mogelijkheden. Afhankelijk van de wensen en eisen die gesteld worden door de eindgebruiker stellen wij hierin een advies op. Zoals men kan en mag verwachten hebben wij ook bij dit deel hoge eisen op het gebied van databeveiliging. Het encrypten van de opnames is een standaard.

 

Cover voor

Dienstverlening

Als kennispartner adviseren wij u graag tijdens een aanschaftraject van bodycams. Zaken als een bodycam protocol, bodycam training en implementatie in bestaande ICT systemen komen hierin aan bod.

Naast de standaard fabrieksgarantie op bodycam producten bieden wij aanvullend de mogelijkheden van een serviceovereenkomst. Het opstellen hiervan is maatwerk en zullen wij altijd doen in goed overleg met u als klant.

Vraag advies aan
Cover voor