Cover voor Bewaking & Beveiliging

Bewaking & Beveiliging

Veilige en efficiënte processen

Een betrouwbaar netwerk en goede communicatie- en signaleringsapparatuur zijn essentieel voor veilige en efficiënte processen voor u als bewakings- of beveiligingsbedrijf. Abiom kan ervoor zorgen dat uw mensen onder elke omstandigheid  kunnen communiceren met hun collega’s en zelf ook continu bereikbaar en traceerbaar zijn. Op het werkterrein zijn voertuigen en materieel uitgerust met betrouwbare signaleringssystemen. In de meldkamer komen al die systemen samen.

Randapparatuur & accessoires

De apparatuur bij uw mission en/of business critical netwerk moet aan dezelfde eisen voldoen als het netwerk zelf. Portofoons, mobilofoons, pagers en bodycams moeten betrouwbaar zijn en direct functioneren onder de meest ingewikkelde omstandigheden. Abiom weet wat goed werkt en wat past bij uw organisatie en werkzaamheden. Lees meer. 

Meldkameroplossingen

De meldkamer is het zenuwcentrum van onder meer politie, brandweer, ambulance en beveiligingsdiensten op bijvoorbeeld luchthavens en in gebouwen. Een goede meldkamer is geschikt voor dispatching, alarmering én monitoring. Uiteraard is daarbij ook bediening op afstand mogelijk. Lees meer.

LTE technologie

Een private LTE-netwerk is een betrouwbare basis voor bedrijfskritische communicatie en processen. Steeds meer processen zijn direct verbonden met internet, waardoor een betrouwbaar netwerk nóg belangrijker wordt. Lees meer.